top of page

SALGSKURS OG

WORKSHOP

"

«Salg handler om å stille det riktige spørsmålet til rett tid»
Norsk Selgerskole

«Uansett hvilken bakgrunn, fartstid og erfaring deres selgere har; kurs og workshop med Stein gir ny forståelse for kundens kjøpsprosess, bedre styring av salgssamtalene, og dermed økte salgsresultater.»

Norsk Selgerskole

I samarbeid med Stein Erik Egeberg tilbyr vi salgskurs, workshop og seminarer som har vært en mangeårig suksess for bedrifter innen nær sagt alle næringer og bransjer. Stein er en ledende kapasitet innen salg, og bygget blant annet opp Norsk Selgerskole.

Du kan få skreddersydde opplegg tilpasset nettopp deres bedrifts produkter/tjenester, fordeler og utfordringer. Innholdet i programmet blir dermed konkret, relevant og nyttig fra først til sist.

Det er en lønnsom investering.

Et komplett program starter med å se på hvordan deres kunder tar sine beslutninger. Deretter jobber vi oss gjennom kommunikasjon og påvirkning på en ny, styrende og resultatfokusert måte. Uansett hvilken bakgrunn, fartstid og erfaring deres selgere har; kurs og workshop med Stein gir ny forståelse for kundens kjøpsprosess, bedre styring av salgssamtalene, og dermed økte salgsresultater. Konkrete og effektive verktøy er en sentral del av programmet.

Det er også mulig å starte med et kort introduksjonskurs over ½ dag. 

Deretter kan vi bygge på med prioriterte emner. Det vanligste er å følge opp der alle salgssamtaler har sitt utgangspunkt; oppbygging av nytteverdimodellen for deres Totalprodukt. Denne kunnskapen legger grunnlaget for oppbygging av styrte samtaler med Informasjonsinnhentingsspørsmål og Påvirkningsspørsmål (inkl. Konsekvensspørsmål og Løsningsspørsmål).

 

  • Målet er å bli så dyktige at deres selgere kan få kundene til å ønske seg deres produkt/tjeneste FØR deres selgere har nevnt det! (Ja, det er mulig) 
     

  • Programmet er med andre ord ikke bare et kurs med nytt og spennende innhold, det gjennomføres som workshop der de nye modellene og verktøyene trenes inn. Tid, sted og varighet velges slik det passer deres best.
     

  • Dere kan også oppleve et unikt seminar om hvordan kundenes ulike personprofiler skal tolkes, hvordan hver og en tar sine beslutninger, og hva selgerne skal gjøre – og unngå. Dette er kunnskap dere ikke får noen andre steder.

Ta kontakt med Lette, så finner vi den mest effektive og lønnsomme gjennomføringen for deres bedrift.

(Informasjon om Stein Erik Egeberg finner du blant annet på www.numberone.no og linkedin.com/in/steine

Heading 1

Kontakt oss vedrørende kurs og workshop

Takk for din melding. Vi tar kontakt med deg innen en arbeidsdag.

bottom of page