• smb844

Møtebooking

Få salget i din bedrift til å skyte i været med møtebooking, og la selgerne gjøre det de er flinkest til - å selge! Lette hjelper dere å finne flere og lønnsomme kunder.

Å finne nye kunder og gode leads er utfordrende, tidkrevende og kan til tider virke håpløst - dette er noe alle selgere og salgssjefer er veldig klare over. Hva om denne delen av salgsprosessen heller ble gjort av noen med spisskompetanse på akkurat dette området?

Hvordan foregår møtebooking?

En salgsprosess er lang og består av flere steg. Dette betyr også at en selger har mange oppgaver, som alle krever mye tid og kompetanse; møtebooking, legge frem tilbud, utarbeiding av løsningsforslag, presentasjoner, forhandlinger og videre oppfølging. Fokuset må være på mange steder hele tiden, og ting tar lengre tid enn det bør.

Lette kan ta over møtebookingen for deg og dine selgere, slik at dere kan fokusere på å gjøre resten av jobben så bra som mulig.


Booker møter for våre kunder

Å booke møter krever helt spesielt mindset og skillsett, spesielt om det skal gjøres effektivt. Dette, svært høy kompetanse og masse god erfaring, kan vi tilby deres salgsteam. Bruk oss der vi er gode og la oss hjelpe dere å øke salget i deres bedrift, ved å få inn et stort antall lønnsomme og interesserte kunder.

Kvalitetsmøter

Når du bruker oss kan du være trygg på at vi gjør alt vi kan for å booke kvalitetsmøter med interesserte, motiverte og potensielt lønnsomme kunder. Vi finner varme leads, tar kontakt, og du som selger får lagt inn lovende møter, direkte i din kalender.


Hva skal til for å lykkes med møtebooking?

Å være en god møtebooker er av stor verdi. Mange som er utdannet innen salg, tenker kanskje at det er en selvfølge at de selvsagt også skal være gode møtebookere. Dette er ikke alltid tilfellet. Møtebooking krever helt andre ferdigheter enn selgerens andre oppgaver, og det er spesielt noen ting man skal huske på som møtebooker.


Mental innstilling

Det er mange negative assosiasjoner knyttet til selgere, som kan påvirke selgerne selv og deres approach når de snakker med potensielle kunder. For å være en effektiv møtebooker er det viktig at disse tankene legges helt bort, at du begynner å tro på deg selv, at det du selger er av verdi for kundene dine, og at de burde ønske å snakke med deg.


Hvorfor er ditt produkt spesielt, og hvordan vil det dekke kundens behov, eller løse deres problemer?


Godt forhold med kunden

En god møtebooker klarer å nå frem til kunden på en måte som gjør at han eller hun blir likt, respektert og vekker interesse. Dette er en viktig del av vår spisskompetanse, og noe alle møtebookere og selgere bør være obs på.


Møtebooking starter som oftest med en telefon. Hvordan høres du ut når du ringer - hva sier du, hvordan sier du det, i hvilken kontekst foregår samtalen og, dersom dere møtes face to face, hvordan er kroppsspråket ditt? Dette er alle faktorer som påvirker hvordan du blir oppfattet, som som vil påvirke om dere får kjemi eller ikke.


Les mer om hvordan du kan gjøre et godt førsteinntrykk på kundene dine her.


Passer det akkurat nå?

En annen viktig faktor å ta hensyn til er timing. Når du skal ringe en kunde, er det ikke alltid at timingen er på din side, noe som er viktig å tilpasse seg etter.


Hører du at timingen kanskje ikke er den beste - kanskje er kunden et sted med mye bråk, på jobb, svarer på en kort eller stresset måte? Da er det riktig å spørre om samtalen kan tas en annen gang. Presser du samtalen videre til tross for tegn på at det passer dårlig, vil dette ha en dårlig innvirkning på salget. Vent til kunden er i en situasjon der hun eller han ønsker å ta til seg det du har å si.


Å booke møter - en viktig oppgave

En selgers jobb starter og avhenger av møtebooking. Uten gode leads og interesserte kunder, får ikke selgeren gjort resten av jobben sin, så at møtebookeren gjør en god jobb er virkelig essensielt.


Har dere erfart at deres salgsteam finner møtebooking utfordrende - gi stafettpinnen videre og lei inn noen som har over 20 års erfaring med nettopp dette.


Kurs og workshop

Effektiv møtebooking kan absolutt læres, og vi deler gjerne vår ekspertise med dere. Lette tilbyr salgskurs for deg og ditt salgsteam, i samarbeid med Stein Erik Egeberg, som blant annet bygget opp Norsk Selgerskole.


Et slikt salgskurs er en av de beste investeringene du kan gjøre for din bedrift - ikke bare vil det gjøre det lettere for selgerne dine å jobbe effektivt, men det vil også gi dem motivasjon og mestringsfølelse. Å hver dag jobbe med kalde leads, avvisning og skeptiske kunder, kan gjøre arbeidshverdagen demotiverende for enhver selger. Dette vil endre seg etter en workshop med oss.


Skreddersydd opplegg

Vi skreddersyr opplegg til deg og din bedrift, tilpasset bedriftens produkter og tjenester, fordeler og utfordringer. På denne måten vil hvert minutt av kurset være av verdi for dere. Du kan enkelt booke et møte med oss i dag for mer informasjon om våre kurs og workshops.


Booke et møte?

Lette er et av Norges svært få byråer som eksklusivt jobber med møtebooking. Er du lei av å ringe rundt til kalde leads, oppleve daglig avvisning og å prøve å selge produkter og tjenester til interesserte kunder? La oss bistå dere med det vi kan best - møtebooking.


Blir du kunde hos oss kan vi enten supplere deres selgere med møter, eller vi kan ta over all møtebooking. Vi kan også kurse dere slik at dere etterhvert kan jobbe med møtebooking på samme måte som oss.


Gode resultater

Våre kunder opplever svært gode resultater, og flere av bedriftene vi har jobbet med har doblet antall gjennomførte møter, sammenlignet med før samarbeidet med oss.


Start i dag!

La oss begynne å booke møter for dere i dag! Er du usikker, ønsker å høre mer om møtebooking og måten vi jobber på eller vil du komme i gang med en gang - book en samtale med oss og la oss bli bedre kjent med deg og din bedrift.Møtebooking nyhetsbrev