• smb844

Leie møtebooker

Trenger din bedrift hjelp til å booke lønnsomme møter? Da bør du leie inn en møtebooker fra Lette. Vi har over 20 års erfaring med B2B-møtebooking.

Hvis du har jobbet med møtebooking før, har du antageligvis merket at møtebooking er mye mer omfattende enn det høres ut som. Det er ikke bare å plukke opp røret og håpe på at kunden sier ja til et salgsmøte.


Å lykkes med møtebooking krever blant annet bred kunnskap om tjenesten du tilbyr, gode forberedelser, erfaring og kunnskap. Det krever også en helt egen form for innstilling og motivasjon.


Dette er noe av det vi i Lette har spesialisert oss på. Vi har over 20 års erfaring innen møtebooking, og vet hva som skal til for å booke møter med interesserte kunder. Ta kontakt med oss eller les videre dersom du vil vite mer om hvordan vi jobber.


Slik jobber vi med møtebooking

Gjennom årene har vi hjulpet både små og store bedrifter med å booke møter med kunder som er interessert i tjenestene de tilbyr. Dette gjør vi gjennom en strukturert prosess:


Kartlegging og segmentering

For å finne ut hvilke kunder man skal prøve å nå ut til, er det viktig å vite så mye som mulig om firmaets målgruppe og hvem som har behov for tjenestene du tilbyr.


I samarbeid med din bedrift, kartlegger vi akkurat hvem målgruppen din er, slik at vi vet hvem møtebookingen skal rettes mot. Etter dette lager vi en nøyaktig definisjon av målgrupper og personas.

Vi kontakter potensielle kunder

Når vi har funnet ut hvem målgruppen din er, begynner vi å kontakte potensielle kunder i denne målgruppen for å innhente mest mulig informasjon om bedriftens marked.


Vi er nøye med å forberede oss til disse samtalene, og tilpasser alltid budskapet ut i fra hvem den potensielle kunden er.


Leadsgenerering

Når vi har funnet potensielle kunder som er interessert i tjenesten du tilbyr, definerer vi dem som leads. Det er en utbredt myte at gode selgere kan selge hva som helst til hvem som helst, men dette stemmer sjelden.


Derfor er det mye mer hensiktsmessig å bruke tiden sin på de som faktisk har behov for det du tilbyr. Det er bedre med et par gode leads enn ti kalde leads som ikke er interessert i dine tjenester.


Møtebooking

Etter dette begynner vi med selve møtebookingen. Vi tar kontakt med deres potensielle kunder og forteller hvorfor de burde sette av en time til å høre mer om tjenesten dere tilbyr.


Som møtebookere er vi svært opptatt av hvordan vi fremstår overfor kunden. Vi etablerer en god kjemi, og fremstår heller som hjelpsomme rådgivere enn pågående selgere.


Vi alltid opptatt av hva kunden får ut av et potensielt samarbeid – ingen kunder er interessert i å snakke med selgere som bare er opptatt av egen vinning.


Statistikk og analyse

For at du skal se at det lønner seg å samarbeide med Lette, måler vi hele tiden resultatene vi skaper.


Listehåndtering

Vi sørger for at de riktige kundene kontaktes til riktig tid ved å jobbe med listehåndtering. Dette handler blant annet om å gå gjennom listene for å fjerne prospekter dere har vært eller er i kontakt med.


Selgerne dine overtar prospektet

Når vi har booket møter for bedriften din, kan dere ta over resten av prosessen hvis dere vil det. Vi kan også gi videre oppfølging til prospektene deres.


Fordeler ved møtebooking

Det er kostbart og ressurskrevende å ansette et eget team med møtebookere, og derfor er det mange bedrifter som outsourcer møtebookingen til et eksternt byrå som Lette. Her er noen av fordelene ved å overlate møtebookingen til oss:


Få mer tid til selve salgsprosessen

Som tidligere nevnt er møtebooking en tidkrevende prosess som består av så mye mer enn å bare ta kontakt med potensielle kunder.


De fleste selgere har allerede nok å gjøre med selve salgsprosessen, og når de også må konsentrere seg om å finne kvalifiserte leads og booke møter, kan jobben bli overveldende.


Ved å overlate møtebookingen til Lette kan du være sikker på at dere får flere møter med potensielle kunder som har behov for tjenesten dere tilbyr. Dette gjør at selgerne deres kan konsentrere seg om det de er best på; å prestere i salgsmøtene.


Benytt deg av vår ekspertise

Kanskje selgerne dine er bedre i salgsmøtene enn de er til å booke møter? Da bør dere vurdere å overlate denne delen av jobben til oss i Lette. Møtebooking er vårt spesialfelt, og vi vet hva som skal til for å booke flere og mer lønnsomme møter.


Oppnå bedre resultater

Når selgerne deres kan konsentrere seg om selve salgsprosessen og ikke forarbeidet med å booke møter, blir arbeidsoppgavene tydeligere og selgerne får mer overskudd til å jobbe med den avsluttende delen av salgsprosessen.


Samtidig sørger vi for at dere får flere møter med kvalifiserte leads som er interessert i deres tjenester. Dette gjør at dere sikrer gode resultater og videre vekst.


Hva skal til for å lykkes med møtebooking?

For å lykkes med møtebooking kreves det at man har en rekke ferdigheter som man kanskje ikke lærer på skolen. Det at man har mye kunnskap om salgsfaget betyr ikke nødvendigvis at man kommer til å bli en dyktig møtebooker.


Dette er fordi møtebookerens mentale innstilling er helt avgjørende for å lykkes i jobben. Man må ha ståltro på det man selger inn, og man må ha en positiv innstilling til salgsyrket.


I tillegg må man fremstå som en profesjonell og genuin person som kunden kan stole på. Dette er bare noen av ferdighetene man må inneha for å bli en god møtebooker. Les mer her: Hvordan bli en god møtebooker?


Leie inn en møtebooker fra Lette

Ved å leie inn en møtebooker fra oss i Lette, kan du få nye muligheter til å møte potensielle kunder som trenger tjenesten du tilbyr.


Vi har 20 års erfaring med møtebooking, og vet hva som skal til for å få salget til å lette! Dersom du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift, så ta kontakt med oss i dag. Vi er alltid klare for en prat!Møtebooking nyhetsbrev