JOBBE MED

DE BESTE ?

Vi søker møtebooker.

Har du lyst til å jobbe med den første delen av salgsprosessen over telefon? Vi søker møtebooker!


Etter lengre periode med vekst, skal Lette befestet sin posisjon som de beste møtebookerne i Norge. Vi ønsker å fortsette veksten, og søker etter en engasjert og lærevillig møtebooker som ønsker å være i kontakt med bedriftskunder. Trigges du av å etablere en grobunn for andre, og bidra til din egen og andres måloppnåelse? Motiveres du av hyppig kundekontakt og konkurranser i hverdagen? Har du gode kommunikasjonsferdigheter, en vilje til å lære og er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som møtebooker hos oss, anbefaler vi deg å følge med videre i annonsen!

Lette Oslo


Arbeidsdagen som møtebooker:


Som møtebooker blir du del av et profesjonelt team. Du vil være i kontakt med potensielle bedriftskunder, hvor din hovedoppgave vil være å booke møter for våre oppdragsgivere over telefon. På denne måten er det du som starter salgsprosessen og innleder starten på et mulig kundeforhold. For å lykkes hos oss er det derfor viktig at du alltid har kundens behov i fokus, og ikke gir deg før kunden er fornøyd.


Stillingen rapporterer til salgssjef.


Hvem du tror du er:

Vi er på utkikk etter deg som har en indre drivkraft og som motiveres av å skape resultater, selv i motgang. Du må trives i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du har stort pågangsmot, står på litt ekstra i hverdagen og legger ned innsatsen som trengs. For å sikre gode salgs- og kundeopplevelser er det viktig at du er relasjonsbyggende og kundeorientert av natur, slik at du får frem budskap og salgsargumenter på en ryddig og profesjonell måte. Du er sulten, ikke nødvendigvis på mat, men i denne forbindelse på erfaring og suksess.


Stillingen krever:

  • Det er en fordel om du har noe erfaring med kundekontakt over telefon, og at du er komfortabel med dette. Det viktigste er imidlertid at du har et sterkt pågangsmot, og et genuint ønske om å lære og lykkes innen salg.

  • Stillingen krever også at du har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig.


Vi kan tilby deg:

 

  • Arbeidstid 08:00 -- 15:00 mandag til fredag

  • Fastlønn + provisjon/bonus

  • Karrierestige for rett kandidat

  • Fine og moderne lokaler

  • Profesjonelt og hyggelig miljø


Vi ser frem til å motta søknaden din. Innkomne CV'er og søknader vurderes fortløpende.


Ble du nysgjerrig på dette, ring oss på 96 00 45 00